Να στείλετε μήνυμα
Guangdong Jinhonghai New Material Technology Co., Ltd
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι > Περιπτώσεις >
πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Η ανάπτυξη της ταινίας της BMW TPU είναι μια πλήρης επιτυχία
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Miss. Jennifer
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Η ανάπτυξη της ταινίας της BMW TPU είναι μια πλήρης επιτυχία

2023-07-28
 Latest company case about Η ανάπτυξη της ταινίας της BMW TPU είναι μια πλήρης επιτυχία

Ο όμιλος Jinshi(KS) έχει εισέλθει στη βιομηχανία ταινιών TPU από το 2006. Μετά από χρόνια βροχοπτώσεων, έχει αναπτύξει μια σειρά ταινιών TPU με σταθερή ποιότητα, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε ρούχα, υλικά υποδημάτων, εξωτερικούς χώρους και άλλα προϊόντα και έχουν κερδίσει ομόφωνα επαίνους από τους πελάτες.

 

Στα τέλη του 2022, μια ομάδα έργου μοντέλων BMW βασίστηκε σε εμάς για την ανάπτυξη μεμβρανών TPU για αερόσακους ασφαλείας.Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα υλικά αυτοκινήτων έχουν υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα και τη σταθερότητα των προϊόντων και απαιτούνται δοκιμές αξιοπιστίας για αντιεκρηκτική (100.000 φορές φόρτιση και εκφόρτιση πίεσης αέρα).Αυτό το φιλμ TPU έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την επιβράδυνση φλόγας, την αντοχή σε εφελκυσμό, την αντίσταση στην υδρόλυση και τη διάρκεια ζωής του υλικού.

 

τελευταία εταιρεία περί Η ανάπτυξη της ταινίας της BMW TPU είναι μια πλήρης επιτυχία  0

 

Μετά την παραλαβή αυτής της υπόθεσης, το τμήμα Ε&Α του Kings Group δημιούργησε μια ομάδα εργασίας.Μετά από πολλαπλές επιδείξεις και πειράματα, δείγματα ταινιών TPU δόθηκαν επίσημα στους πελάτες τον Φεβρουάριο του 2023. Μετά από περισσότερους από τρεις μήνες δοκιμών και δοκιμών αξιοπιστίας, πέρασαν την αξιολόγηση και υπέβαλαν επίσημα την πρώτη παρτίδα παραγγελιών τον Ιούνιο του 2023, λαμβάνοντας υψηλούς επαίνους από τους πελάτες !

 

Μέσω αυτής της υπόθεσης, μετατρέψαμε στην πράξη τη θεωρία του φιλμ TPU για αέριο ασφαλείας αυτοκινήτου με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις αξιοπιστίας και επαληθεύσαμε για άλλη μια φορά την απόδοση του προϊόντος.Ταυτόχρονα, εξετάσαμε και επιβεβαιώσαμε ξανά το σύστημα IATF16949, παρέχοντας μια καλή πλατφόρμα για τη βελτίωση του συστήματος διαχείρισης.

 

τελευταία εταιρεία περί Η ανάπτυξη της ταινίας της BMW TPU είναι μια πλήρης επιτυχία  1

Καλώς ήρθατε να μας συμβουλευτείτε!