Να στείλετε μήνυμα
Guangdong Jinhonghai New Material Technology Co., Ltd
products
NEWS
Σπίτι > News >
Company News About Για το Hot Melt Web Film
Events
Επαφές
Επαφές: Miss. Jennifer
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Για το Hot Melt Web Film

2023-08-28
Latest company news about Για το Hot Melt Web Film

Φωτογραφία ζεστού λιώματοςείναι ένα είδος θερμής κόλλας με υψηλή απόδοση.Μετά την θέρμανση λιώνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνθετη σύνδεση υλικών με την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης πίεσης. Επειδή είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής σε διάφορες βιομηχανίες.συμπεριλαμβανομένου, αλλά όχι περιορισμένου, στον τομέα των ενδυμάτων, αυτοκινήτων, υλικών υποδημάτων, υφασμάτων για το σπίτι, δερμάτινων υλικών, χαρτιού, μη υφασμένων υφασμάτων κλπ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για το Hot Melt Web Film  0

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υλικού είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υλικού.

 

Φωτογραφία ζεστού λιώματοςείναι ένα είδος αυτοκόλλησης που χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα των ενδυμάτων.Η προσαρμογή του ενδύματος ολοκληρώνεται υπό θερμότητα και πίεση.

 

Φωτογραφία ζεστού λιώματοςείναι ένα προϊόν υψηλών επιδόσεων. πλάτος έως 1400mm ή προσαρμοσμένο. Το βάρος του ελαστικού πλέγματος θερμής τήξης είναι μεταξύ 10-65g/cm2, με ισχυρή πρόσφυση, ισχυρή κολλητικότητα και ισχυρή αντοχή σύνδεσης,η οποία είναι η ιδανική επιλογή για πολλές εφαρμογέςΜε τις εξαιρετικές του επιδόσεις, το ελαστικό πλέγμα θερμής τήξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ρούχα, υλικά παπουτσιών, δέρμα και άλλες βιομηχανίες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για το Hot Melt Web Film  1

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υλικού είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υλικού.

 

Φωτογραφία ζεστού λιώματοςείναι σχεδιασμένο για να παρέχει ανώτερη προσκόλληση και αντοχή. είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμοκρασία, τα χημικά και την υγρασία. είναι επίσης ανθεκτικό στη συσκότιση και το δάκρυ. οι σπείρες θερμού λιωμένου έχουν εξαιρετική ελαστικότητα,καθιστώντας τους ιδανικούς για εφαρμογές που απαιτούν ευελιξία.

 

Φωτογραφία ζεστού λιώματοςΜπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία των επιφανειών από γρατζουνιές, υγρασία και άλλα εξωτερικά στοιχεία.Τα κολλώδη δίκτυα θερμής τήξης χρησιμοποιούνται επίσης στην παραγωγή ιατρικών συσκευών και άλλων προϊόντωνΧρησιμοποιείται επίσης συνήθως στις βιομηχανίες αυτοκινήτων και ηλεκτρονικών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για το Hot Melt Web Film  2

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υλικού είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υλικού.

 

Φωτογραφία ζεστού λιώματοςείναι ένα αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό προϊόν που παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις σε μια ποικιλία εφαρμογών.Τα καυτά λιώσιμα περιτυλίγματα είναι απαραίτητα σε πολλές βιομηχανίες και εξαιρετική επιλογή για πολλές εφαρμογές.